Vår filosofi
Kunsten å kle seg har vært vårt mantra siden oppstarten i 2005, basert på lang erfaring og faglig innsikt.

Vi kjenner alle merkene våre og vet hva de står for, deres motivasjon og drivkraft.  Vi drives av kunder som søker råd og veiledning, trygge merker og at vi i Mette Hagen er dedikerte, ærlige og våkne innen et fag og en bransje som hele tiden er basert på endring.

Nye måter å kle seg på, nye stoffer og årets farger krever det beste av oss i våre innkjøp og presentasjon i butikken og på nettet. Vi lover deg å være ajour med det beste, dine forventninger og vår tilstedeværelse. Butikken vår i Sola sentrum er et reisemål for de aller fleste av våre kunder, vi lover å ta godt imot deg og har satt av tid til deg til vi ses i en butikk som endrer seg.

Ansvarlighet, bærekraft og etikk angår oss alle og hver og en av oss har en jobb å gjøre. Vår bransje kanskje mer enn noen. Vi skal satse alt på at våre merker er innenfor og opptrer slik vi forventer av oss alle og oss selv i den tiden vi lever i.

Våre merker skal kunne svare for seg og ivareta våre forventninger til etisk produksjon, handel og arbeidsmiljø. Våre merker skal holde høy kvalitet, holdbarhet og tidløshet. Vår butikk skal ha et rikt utvalg av naturlige materialer og medarbeidere som kjenner våre merker og vet at vi stiller krav til oss selv og alt vi driver med.

Vi i Mette Hagen skal være i tiden, gjøre våre valg og bygge vårt merke basert på vår egen tenkning og filosofi.

Velkommen til oss i butikken og i nettbutikken.