Om Oss

Mette Hagen startet i 2005 og er en stor livsstilsbutikk i Solakrossen, like ved Stavanger Lufthavn Sola.

Butikken tilbyr mange unike spennende merker fra Skandinavia men også fra andre land i Europa.

Butikken startet med en dyp visjon om å tilby klær, sko og tilbehør til kvinner hvor det viktigste var å yte dyktig veiledning og service om farger og stil. Og at butikken skal være et møtested i spennende og koselige omgivelser.

Visjonen er ikke bleket og i butikken i dag er vi 6 fantastisk medarbeidere som elsker å gjøre deg enda flottere og brenner i sine jobber.

Vi vil gjerne være litt annerledes og frekke, og vi leter alltid etter ny spennende design og tilbyr merker som Ivan Grundahl, Bitte Kai Rand, Aiayu, Joseph Ribkoff, Samsøe Samsøe, Katrin Uri mm. Smykker fra det Norske merket Bjørg og kvalitetssko fra Italienske Laura Bellariva og velkjente håndlagde Bubetti.

Vi er miljøbevisst og ønsker så langt som mulig å støtte etisk produksjon og klær laget av naturlige materialer. Og når det er mulig støtte opp om lokal kortreist design.

Vårt ønske er å kunne tilby en kombinasjon av forskjellige stiler i forskjellige prisklasser.

Butikken er hele 300m2 og full av lekre ting, alt fra klær, sko, vesker, smykker, sengetøy, puter, duftelys og hudprodukter.

I august 2016 åpnet nettbutikken, mettehagen.no, hvor vi tilbyr omtrent samme sortiment som i butikken.

Håper du blir fornøyd i ditt møte med butikken og vi ønsker deg velkommen igjen!

 • Benedicte-Mette-Hagen

  Benedicte

  Vår ny-ansatte solstråle Benedicte. Eline har gått over i annen spennende stilling og Benedicte er ansatt som butikksjef hos Mette Hagen.  Hun har lang erfaring som selger, og har tidligere drevet egen butikk. Hun er alltid positiv, har et smittende humør og er ei jente som støtter og motiverer.
 • jm

  Christoffer

  Christoffer er mannen i butikken, som står bak vår flotte nettbutikk mettehagen.no. Han er en systematiker, noe som passer oss kreative kollegaer godt. Ordner opp i papirer og systemer og er en gledesspreder.  
 • Eline-Mette-Hagen

  Eline

  Eline er nøkkelperson på mange områder.  Flink å dekorere i butikken, god selger og en kunnskapsrik jente som gir av seg selv. Som designer er hun en ressurs for kundene våre.  Noe de vet å sette pris på. 
 • Gerd-Mette-Hagen

  Gerd

  Gerd er en flott dame som har drevet egen butikk på Sandnes og har solid erfaring med klær. Hun er ærlig og likefrem på en veldig fin å god måte som kundene setter pris på. Hun har grønne fingre, noe som passer oss andre veldig godt:) 
 • 885A7828

  Mette

 • tove

  Tove

  Tove er vår energibunt som stråler hele dagen. Positiv og sprudlende. Har vært med Oss i snart to år. Tove kommer fra reiselivsbransjen og er vant til å jobbe i service yrket. Hos oss ordner opp når kunder har en reklamasjon og gjør den jobben med stor nøyaktighet. I tillegg til å hjelpe kundene i butikken. 
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.