Om Oss

Mette Hagen startet i 2005 og er en stor livsstilsbutikk i Solakrossen, like ved Stavanger Lufthavn Sola.

Butikken tilbyr mange unike spennende merker fra Skandinavia men også fra andre land i Europa.

Butikken startet med en visjon om å tilby klær, sko og tilbehør for kvinner hvor veiledning og service om farger og stil var det viktigste. Men butikken skulle også være et møtested i spennende og koselige omgivelser.

Visjonen er i dag den samme og i dag er vi 6  medarbeidere som elsker å jobbe med farge og stil og hjelpe deg med å finne rette antrekk.

Vi leter alltid etter nye spennende design og tilbyr merker som Ivan Grundahl, Bitte Kai Rand, Aiayu, Joseph Ribkoff, Samsøe Samsøe, Katrin Uri mm. Smykker fra det norske merket Bjørg og kvalitetssko fra Italienske Laura Bellariva og velkjente håndlagde Bubetti har vi også

Vi er miljøbevisste og ønsker så langt som mulig å støtte etisk produksjon og klær laget av naturlige materialer. Når det er mulig støtter vi opp om lokal kortreist design.

Vårt ønske er å kunne tilby en kombinasjon av forskjellige stiler i forskjellige prisklasser.

Butikken er hele 300m2 og full av lekre ting, alt fra klær, sko, vesker, smykker, sengetøy, puter, duftelys og hudprodukter.

I august 2016 åpnet nettbutikken, mettehagen.no, hvor vi tilbyr omtrent samme sortiment som i butikken.

Håper du blir fornøyd med utvalget vårt og vi ønsker deg velkommen igjen!

 • jm

  Christoffer

  Christoffer er mannen i butikken, som står bak vår flotte nettbutikk mettehagen.no. Han er en systematiker, noe som passer oss kreative kollegaer godt. Ordner opp i papirer og systemer og er en gledesspreder.  
 • Eline-Mette-Hagen

  Eline

  Eline er nøkkelperson på mange områder.  Flink å dekorere i butikken, god selger og en kunnskapsrik jente som gir av seg selv. Som designer er hun en ressurs for kundene våre.  Noe de vet å sette pris på. 
 • Gerd-Mette-Hagen

  Gerd

  Gerd er en flott dame som har drevet egen butikk på Sandnes og har solid erfaring med klær. Hun er ærlig og likefrem på en veldig fin å god måte som kundene setter pris på. Hun har grønne fingre, noe som passer oss andre veldig godt:) 
 • 885A7828

  Mette

  Mette er gründeren, eieren og opphavet til Mette Hagen Studio. Hun er inspirerende, ærlig og faglig dyktig spesielt innen klær, farge og stil, noe oss ansatte lærer mye av! Hennes kreativitet og kunnskap utfordrer både butikken, oss ansatte og kunder til å tørre! Med en ståpåvilje og mot, samt bedrifts ledelse i boks, styrer hun skuten, og med bakgrunn og mye erfaring innen farge og stil, lærer hun oss ansatte og hennes kunder, om hva det man har på seg faktisk gjør med oss. I tillegg gir hun en fantastisk og personlig service til kundene.
 • tove

  Tove

  Tove er vår energibunt som stråler hele dagen. Positiv og sprudlende. Har vært med Oss i snart to år. Tove kommer fra reiselivsbransjen og er vant til å jobbe i service yrket. Hos oss ordner opp når kunder har en reklamasjon og gjør den jobben med stor nøyaktighet. I tillegg til å hjelpe kundene i butikken. 
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.