Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Når du handler hos oss, får du samme gode servise, uansett om du besøker vår butikk eller handler på nettbutikken. Vær oppmerksom på, at returretten er 14 dager, når du handler online.

Reklamasjoner

Alle kjøpte varer er omfattet av norsk kjøpslovgiving som gir 2 års reklamasjonsfrist. Reklamasjonen gjelder ikke varer, som er defekte på grunn av skader, slitasje på grunn av feil bruk, manglende vedlikehold eller alminnelig  slitasje. Ved reklamasjon, feil og mangler, kontakt oss vennligst.

Frakt og returrett i Norge

Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gjennom bring.com, hvor leveringstiden normalt er 1-4 dage. Angrer du på ditt kjøp eller ønsker å bytte, vennligst returner pakken i samme stand som da du mottok den. I pakken skal du vedlegge forklaring på returnering og eventuelt hvilken vare du ønsker å bytte. Vi forbeholder retten til å avvise en vare, hvis emballasjen er ødelagt eller på annen måte ikke kan videreselges.

FAST FRAKT 59 NOK

Frakt og returrett international

Vi levere desverre ikke til utlandet.

Bytte og retur

Ved bytte eller retur betaler du selv for frakten.

Bytte og returner rettes til:

Mette Hagen AS
Solakrossen 8
4050 Sola, Norge

Att: Nettbutikk

Telefon: +47 51 65 14 00 (alle hverdager mellom 11:00-18:00)

info@mettehagen.no

Vennligst kontakt oss  hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse eller farge, for at vi skal kunne reservere varen på vårt lager umiddelbart.

Personopplysninger

Mette Hagen AS respekterer personvernet til alle som besøker vår nettside. Vi fokuserer på å i vareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder  personodataoppfordringen (GDPR). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som person eller kunde.

Når du registrerer deg på vår nettside, eller skal foreta ett kjøp, godkjenner du at vi lagrer personopplysningene dine. Disse opplysningene lagres kun for å yte den servicen som forventes, og vil ikke videreselges eller distribueres til andre.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.